Header Ads Widget

Responsive Advertisement

FNAF TEOREMLERİ 3 | GÖRÜNMEYEN KATİL

 FNAF TEORİ SERİSİ 3 | PURPLE GUY

Çok sevdiğiniz FNAF teori serimize devam ediyoruz... Golden Freddy'nin içinde bir katil bulunamamıştı ancak o robotu nasıl kontrol ediyordu ? Katil neredeydi ?


Tahmin edilmesi aslında çok kolay ! Bir robotun içi boşken kendi hareket etmesi için bir ruha ihtiyaç vardır. Yani Golden Freddy aslında 1987'den daha önce gerçekleşen bir cinayet vakasıdır. Golden Freddy aslında başka bir cesedin ruhuna sahipti. Peki o kimdi ? 


Golden Freddy'i daha doğrusu o ruha ait çocuğu öldüren katil aslında biziz ! Oranın güvenliği,sürekli korkunç rüyalar gören, öldürdüğü çocukların yüzünü rüyasında gören ve sürekli korku ve ceza içinde kalan sadece biziz ! Biz Purple Guy yani o mor güvenlik çalışanıyız...




Kendi yüzümüzü sadece mini-game aralarında görebildiğimiz mor adam... İşte oradaki katil bizdik. En başından beri çocukları katleden kişi biziz... Ve aynı  zamanda Puppet'ın ruhunu yani Puppet'ın içindeki çocuğu da biz öldürdük. Ve onlar intikam için robotların içinde 5 gece bize işkence etmeye hazır bekliyorlar. Peki neden katil biziz ve gerçekten biz kimiz ? Sadece mor üniformalı bir pizza dükkanında güvenlik rolüyle çalışan bir katil miyiz ?


Hayır. Biz Freddy Fazbear Pizza dükkanının sahibinin iş ortağıyız. William Afton... Bize maaş çeki verildiğinde farklı bir isme sahibiz çünkü bir polise yakalanamayız. Sahte bir kimlik ve eskiden orada çalışan 2 güvenliğe ait. Robotlar önceki 2 güvenliği çoktan öldürmüştü ancak onlar seni arıyordu. Sadece hedefleri sendin. Ve sonunda onlarla berabersin. Freddy , Chica , Bonnie ve Foxy... Seni bulana kadar oradaki herkesi öldürmüşlerdi. Şimdi içeride onları kamera ile izliyorsun ve onlar senin orada olduğunu biliyorlar. O çocuklar seni 5 gece içinde işkence ederek öldürecekler ve eğer güçlü biriysen onları engelleyebilirsin... İşte 5 geceniz başladı !



Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Lan hikaye nereye kaydı vay be...

    YanıtlaSil
  2. Toplanın beyler yeni bölüm gelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pizza dükkanını kurarsın ve iş ortağın müşterileri mutfakta doğrar bruhh

      Sil
  3. Freddy gözlerini çıkarabiliyormuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruh haline girince belli etmek için var o

      Sil