Header Ads Widget

Responsive Advertisement

FNAF TEORİLERİ 2. SEZON 3. BÖLÜM | GÖRÜLEN RUHLAR

FNAF RUHLAR ALEMİ (SHADOW Animatörler)

Çok sevilen FNAF teori serimizin 2. sezonunun 3. bölümüne giriş yapmaktayız... Bu bölümümüzde oyun ara hatası (BUG) olarak var sayılan ancak oyunda gerçekten kasıtlı mesaj vermeye çalışılan bazı durumlardan bahsedeceğiz. Serimizin devamı için yorum yazmaktan çekinmeyiniz.



Evet 2. oyunda yenilenme görmüştük ancak teorilerimiz kanıtlayan bazı durumlar gündemde. Bildiğiniz gibi biz bu oyundaki asıl katiliz ve iş başındayız. Bu trajikomik olayda söz konusu sadece öldürdüğümüz masum çocukların ruhlarının intikamıdır. Ve o ruhlardan bazıları bu oyunda gözle görülebilmekte. Tabi sıkı bir oyuncu olmanız gerek çünkü bu ruhlar çok nadir gözle görülmektedir. Bu nedenle bir oyun hatası sayılmıştır ancak FNAF, 3 güncellemesinde de bu ruh durumlarını kaldırmamıştır. Öncelikle ilk robotumuz yani ruhumuz Bonnie ile aynı olup ruhun sahibinin Bonnie olduğunu düşünüyoruz. Adı "Shadow Bonnie" yani "Gölge Bonnie" olmasının dışında size jumpscare atmayan ama odanızda öylece bekleyen bir gölgedir. Siyah renkte olup sadece beyaz olarak gözleri ve dişleri görünmektedir.



Kendisinin tipi tamamen Bonnie ile aynıdır. Ya bu bir mesajsa ki zaten öyle... Gerçekten ruhlar bizden intikam için psikolojimizi kullanıyorlar. Ve biz bu davayı çözmeye çalışıyoruz. Bu dava asla çözülemeyecek. Her zaman döngü halinde kalacak ve uyandığımızda her şey çok değişecek. Tüm hikayemiz ve önceki hayatımız bambaşka bir hal alacak... Eğer hayatta kalabilirsek neler olacağını öğrenebiliriz.


Tam olarak Shadow Bonnie'yi gözünüzle görmektesiniz. Eğer dikkat ederseniz Bonnie daha doğrusu yeni adı ile Toy (Oyuncak) Bonnie ile aynı olduğunu fark edebilirsiniz.Siyah FNAF için ruh halini temsil ettiği için bu karaktere ruh demekteyiz ve bu ruh bizim için teori delillerinden biridir. Umarım bölümümüzü beğenmişsinizdir. Eğer yeni bölüm isterseniz yorum yazmaktan çekinmeyin !





Yorum Gönder

2 Yorumlar