Header Ads Widget

Responsive Advertisement

FNAF TEORİLERİ 2. SEZON 4. BÖLÜM | GÖRÜLEN RUHLAR 2

GÖRÜLEN RUH HALİ ROBOTLARI #2

Çok sevilen FNAF teori serimizin 2. sezonunun 4. bölümünde gözle görülen ruhlardan bahsetmiştik ancak eksik karakterler vardı. Eğer serimizin devam etmesini istiyorsanız yorumlarda belirtmekten çekinmeyiniz...


En son ruh halinde "Shadow Bonnie" yani gölge Bonnie'yi görebildiğimizi ve bunun bir ruh hali olduğunu söylemiştik. Ancak bir kişi daha vardı.. Daha nadir, daha az saldırgan, daha gizemli ama ruh halinde değildi. Aslında çok çok nadir görüldüğü için ruh halinde olduğu düşünülen biri vardı ki kimse onu tamamen çözemedi... Freddy'nin ruhu.. Evet ama sadece Freddy değil o Golden Freddy'nin ruhu... Mor renkte yani bizim üniformamızda giyinmiş bir ruh... Neden
burada ? Neden kameramızda Parts & Service yani tamir ve servis odasında 1. oyundaki Golden Freddy gibi davranarak bizi bekliyor ?  


Tipi renklerinden dolayı hangi robot (Freddy/Golden Freddy) olduğu anlaşılmasa bile duruşundan Golden Freddy olduğunu anlayabiliriz. Parlak alanda mor rengine benzeyen bu robot mor rengi ile bizi temsil edebilir. Biz gerçekten katiliz ve burada kimin olup olmadığını asla tahmin edemeyiz... Bu nadir robotu gördüyseniz oyun için çok şanslısınız çünkü bu robot 1/1.000.000 oranında görülmektedir.


Bu robot size saldırmaz veya odanıza kadar gelmez. Ancak tamir ve servis odasında bir köşede sadece duracaktır. Eğer bu robotu gördüyseniz oyun görüntüsü almanızı öneririz. Çünkü bu robot ciddi anlamda nadir görülmektedir. Umarım bu bölümümüzü beğenmişsinizdir. Serimizin devamı için yorum yazmanız yeterlidir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar