Header Ads Widget

Responsive Advertisement

FNAF TEORİLERİ 2. SEZON 5. BÖLÜM | MASANIN ALTINDAKİLER

FNAF 2.S 5.B | BALLOON BOY KIZ KARDEŞİ

Çok sevilen FNAF teori serimizin 2. Sezon 5. Bölümünde gizli bir karakterden bahsedeceğiz. Daha öncesinde gözle görülebilen ruhlardan bahsetmiştik...  Ancak FNAF evreninde sürekli başka karakterlerin görülmesi ve bu karakterlerin gizlenmeye çalışılması başka teorilere sebep olmakta.


Balloon boy ! Evet bizim pillerimizi çalan hırsız bir animatör. Eğer geldiğinde maske takmak yerine kamerayı açarsanız önünüze geçer ve her yeri tutar. Bu süreçte Foxy size saldıracaktır. Kısacası pillerinizi ve canınızı seviyorsanız Balloon Boy yani Baloncu Çocuk ortaya çıktığında hemen maskenizi kullanın. Şimdi asıl konumuza baktığımızda buradaki Balloon Boy adlı karakterimizin bir kız kardeşi var. Oyunda o kadar çok gizlenmiş ki yaklaşık milyonda bir görebilirsiniz. FNAF ailesi olarak bu karakterimizin adı Balloon Girl yani Baloncu Kız ! Evet tipi Baloncu Çocuk ile aynı olduğu için kız erkek ayrımını sadece renklerinden anlayabilmekteyiz. Balon Çocuk mavi kırmızı üniformalı ancak Balon Kız pembe mavi üniformalıdır.


Balon Kızı sadece masanızın altında size doğruca bakarken görebilirsiniz. Bu karaktere ait hiç bir teori ortaya atılmayıp adı ve yüzü sadece 2. oyunda kullanılmıştır. Fazla gizli tutulmaya çalışıldığı için nasıl bir teori atılacağı bilinmese de Balon Çocuğun kız kardeşi olması muhtemel. Balon Kız hakkında detaylı teorimizin gelmesini isterseniz yorum yazmanız yeterlidir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar