Header Ads Widget

Responsive Advertisement

FNAF TEORİLERİ 2. SEZON 6. BÖLÜM | BALLOON GIRL

FNAF TEORİLERİ 2S6B | BALON KIZ

Önceki teorimizde masamızın altından bizi izleyen bir FNAF karakterinden bahsetmiştik. Balon Çocuğun kız kardeşi olarak tanıyabildiğimiz Balon Kız'ın hikayesine giriş yapacağız...


2. Oyunda bir çok değişiklikler göründüğü ve gizlendiği ortada. Ancak bu gizemler bize neden gösteriliyor ? İşte tam olarak konumuz bu ! Neden 5 robot yetmez gibi daha çok değişik ve gizli robotlar geldi ? Ve bu robotlar neden bizi öldürmüyor ? Aslında işin bu kısmı çok derin. Ancak temel kısma bakacak olursak biz sadece 5 kişiyi öldürmemiş gibi görünüyoruz... Balon Kız ve Balon Çocuk davranışları tamamen aynı iki kardeş. Evet pilinizin gizlice bitmesinde Balon Kız sebep oluyor. Ancak Balon Kız daha utangaç ve gözle görülmeye uzak davrandığı için onun bizimle olduğunu fark etmemiz neredeyse imkansız. Balon Kız'ın tek derdi sizin pillerinizi alıp diğer robotlara kolaylık sağlamak. Utangaç olduğu için öldürmeye çalışamayacak kadar güçsüzdür. Balon Çocukla kişisel davranış olarak tamamen zıtlar. Görünüşleri ve amaçları çok benzese bile cesaret, saldırganlık, güç, aktiflik ve görünürlük olarak tamamen zıtlar. Ancak saldırma konusunda Balon Çocuk ta size doğrudan saldırmaz.


Aslında çok basit bir robot ancak bu robot için tek savunma hakkınız var o da şansınız. Eğer çok şanssız biriyseniz nadir görülen bu robot size görünecektir. Umarım bu yayınımızı beğenirsiniz. FNAF serimizin devamı için destek vermeniz yeterlidir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar