Header Ads Widget

Responsive Advertisement

FNAF TEORİLERİ 2. SEZON FİNALİ | İKİ DÜKKAN İKİ DÜNYA

FNAF 2S7B SEZON FİNALİ | 2 DÜKKAN 

Çok sevilen FNAF teori serimizin 2. sezonunu bitiriyoruz. Bu bölümde ilk ve ikinci oyundaki dükkanları ve karakterleri karşılaştıracağız. Serimizin devamı için destek vermeniz yeterlidir.


Öncelikle 1. dükkana baktığımızda çürümüş ve eski bir görüntü karşımıza gelecek. Robotların boyu çok büyük olup 2 kapıdan saldırıya geçmektedirler. 2 kapıyı da aydınlatabilir veya güvenli bir şekilde kapatabilirsiniz ancak bu elektrik gücünüzü tüketir. Kameranızda sadece 1 oda bozuk olup o odada sadece Golden Freddy seslerini duyabilirsiniz. Foxy 1. dükkanda daha aktif ve onun için özel bir alan bulunmaktadır. Siz ilgilenmediğinizde Foxy saldırıya geçer ve siz kapıyı kapatamazsanız Foxy size saldıracaktır. Aynı özelliği 2. dükkanda Puppet üzerinde görebiliriz ancak Puppet müzik kutusu çalmayı durdurduğunda engellemek mümkün değildir.


İkinci dükkana baktığımızda yine çürümüş ve eskimiş bir alan gözümüze çarpacaktır. Robotların boyu 1. oyuna göre daha küçük ve daha yenidir. Robotlar 2 adet bodrum ve 1 adet orta, geniş koridordan saldırmaktadır. Tüm alanları aydınlatabilirsiniz. Kameradan da aydınlatabilir ve etrafı izleyebilirsiniz ancak bu pilinizi tüketir. Elinizde bir adet maske bulunuyor ve bu maske ile çoğu robotun (Foxy ve Puppet dışında hepsi) yüz taramasını engelleyerek sizi tanımanızı engelleyebilir ve saldırıdan kurtulabilirsiniz. Foxy için doğrudan gözlerine ışık tutun. Foxy ışığa dayanamayıp kaçar. Puppet  için müzik kutusunu doldurmanız yeterlidir. Bu sezonumuzu küçük bir inceleme ile bitirdik. Serimizin devamı için destek vermeniz yeterlidir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar