Header Ads Widget

Responsive Advertisement

HAYATINIZA YÖN VEREBİLECEK OYUNLAR #5 | AMONG US

BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİREBİLECEK OYUNLAR #5

Bu serimizde hayatınıza yön verebilecek veya bakış açınızı değiştirebilecek teorik oyunlardan bahsetmekteyiz. Bu bölümümüzde Among Us adlı 2018 yapımı çizgi oyunundan bahsedeceğiz. Serimizin devam etmesi için yorum yazmaktan çekinmeyiniz.


15 Haziran 2018 yılında ilk sürümünü yayınlayan Unity üzerinden InnerSloth tarafından hazırlanan ve yayınlanan 2D rol oyunu ve strateji oyunu olan Among Us bir çeşit "Katil Kim?" oyunudur. 3-10 kişi arasında oynanıp 1-2 kişi katildir. Siz masum taraftaysanız görevleri yapıp katili bulmak için diğer masumlar ile hayatta kalmalısınız ancak katilin kim olduğunu bilmediğiniz için asla kimseye güvenmeyin. Eğer katilseniz kendinizi masumlardan gizleyin yani bir masum taklidi yapın ve tüm masumları öldürün. Bu oyun sayesinde insan ilişkilerine, takım ruhuna, gizem çözme kabiliyetine ve kendini savunma yeteneğine bir gelişim kazanabilirsin.


Mobil sürümü ücretsiz olup bilgisayarda 14.00 TL ile oyunu edinebilirsiniz. Sorularınız için yorum yazmaktan çekinmeyiniz. İyi eğlenceler !



Yorum Gönder

0 Yorumlar