Header Ads Widget

Responsive Advertisement

İNTERNETSİZ KEYİFLİ VAKİT GEÇİRMEK İÇİN OYUNLAR | FANCADE

İNTERNETSİZ FANCADE

Martin Magni tarafından geliştirilen ücretsiz en iyi internetsiz kapalı hat (offline) oyunu Fancade ile eski pixel tema üstünde modern gelişmiş oyun modlarını keşfedebilirsin.


Google Play üzerinde ücretsiz olarak 2020 yılında BETA olarak yayına giren Fancade 1 yıllık deneyimi sonuncunda ikincil BETA sürümünü ön kayıttan çıkardı. Bu oyunda Arcade tarzı çeşitli oyun modları oynayabilir , kendi oyun modunuzu oluşturabilir ve diğer oyuncuların oluşturduğu modları oynayabilirsiniz. Pixel ATARI temasında ancak modern ve vektörel bir oyundur. Sizin canınızı oyun boyunca asla sıkmaz ancak sezon sonlarında bir kaç saat ara vermek zorundasınız. Bu araları kaldırmak için premium alabilirsiniz. İnternetsiz bir oyun olduğu için reklamları önlemek adına internetinizi kapatarak oynayabilirsiniz. 


Bu oyun ile bulmaca çözme becerileriniz , kuş bakışı yönetme becerileriniz ve sabır deneyimleriniz gelişecektir. Hoş teması ile sizi içine çekecektir ancak  bağımlı da yapmayacaktır. Dünya üzerinde sayılı sağlıklı oyunlardan birisidir. Eğer böyle yardımcı ve bilgilendirici içeriklerin devamını isterseniz destek vermeniz yeterlidir. İyi eğlenceler dileriz !



Yorum Gönder

0 Yorumlar